Scouting IJzendijke houdt gemiddeld elke 3 weken een bijeenkomst, ongeveer 16 bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten worden aangekondigd in de nieuwsbrief die elke week voor de bijeenkomst wordt verstuurd, alsmede worden de bijeenkomsten in het Dorpsblad van IJzendijke vermeld.

Deelname aan onze activiteiten zonder lidmaatschap is mogelijk met een strippenkaart voor 5 opkomsten voor 15 euro. Vanaf 2019 worden vaste leden ingeschreven bij Scouting Nederland, het lidmaatschap van Scouting IJzendijke is 30 euro per jaar. Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma voor het seizoen 2019-2020 wordt nog samengesteld, schrijf je in voor de nieuwsbrief voor updates!

Names de leiding van de Scouting IJzendijke wensen we iedereen een zonnig spoor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht voor elke nieuwe bijeenkomst!

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen voor ons, stuur dan een berichtje!

Algemene informatie over activiteiten en/of verhuur van tenten: info@scoutingijzendijke.nl

Vragen aan de leiding: leiding@scoutingijzendijke.nl

Ons HK (hoofdkwartier)