Scouting IJzendijke houdt gemiddeld elke 3 weken een bijeenkomst, ongeveer 16 bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten worden aangekondigd in de nieuwsbrief die elke week voor de bijeenkomst wordt verstuurd, alsmede worden de bijeenkomsten in het Dorpsblad van IJzendijke vermeld.

Vanaf 2019 worden vaste leden ingeschreven bij Scouting Nederland, het lidmaatschap van Scouting IJzendijke is 50 euro per jaar. Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de activiteiten, schrijf je in via de onderstaande link:
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht voor elke nieuwe bijeenkomst!

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen voor ons, stuur dan een berichtje!

Algemene informatie over activiteiten en/of verhuur van tenten: info@scoutingijzendijke.nl

Vragen aan de leiding: leiding@scoutingijzendijke.nl

Ons HK (hoofdkwartier)