Scouting IJzendijke houdt gemiddeld elke 3 weken een bijeenkomst, ongeveer 16 bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten worden aangekondigd in de nieuwsbrief die elke week voor de bijeenkomst wordt verstuurd, alsmede worden de bijeenkomsten in het Dorpsblad van IJzendijke vermeld.

Deelname aan onze activiteiten zonder lidmaatschap is mogelijk met een strippenkaart voor 5 opkomsten voor 15 euro. Vanaf 2019 worden vaste leden ingeschreven bij Scouting Nederland, het lidmaatschap van Scouting IJzendijke is 30 euro per jaar. Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma voor dit jaar is bekend, zie hier de activiteiten:

2 februari 2019:We gaan kaarsen maken, neem jullie kaarsklompjes mee om deze om te smelten naar een nieuwe kaars.

23 februari 2019: We gaan zwemmen, neem jullie zwemspullen mee!

16 maart  2019: Weten jullie nog hoe je een stevig bouwwerk maakt van palen en touw?

6 april 2019: We gaan verder met het project van vorige opkomst.

19 april 2019: Dit is een vrijdagavond, we gaan een dropping organiseren. Trek je wandelschoenen aan!

11 mei 2019: We gaan jullie leren navigeren zodat jullie altijd de weg kunnen vinden!

25 mei  2019: We gaan ons hemelvaartkamp voorbereiden

29 mei t/m 1 juni: We gaan op kamp van woensdag tot zondag

22 juni 2019: We gaan een waterglijbaan bouwen met mooi weer!

31 augustus 2019: We houden een open dag, iedereen is welkom om te komen kijken.

Names de leiding van de Scouting IJzendijke wensen we iedereen een zonnig spoor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht voor elke nieuwe bijeenkomst!

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen voor ons, stuur dan een berichtje!

Algemene informatie over activiteiten en/of verhuur van tenten: info@scoutingijzendijke.nl

Vragen aan de leiding: leiding@scoutingijzendijke.nl

Ons HK (hoofdkwartier)